"Allahu urdhėron drejtėsi, bamirėsi, ndihmė tė afėrmėve,         e ndalon nga amoraliteti, nga e neveritura dhe dhuna. Ju kėshillon ashtu qė tė merrni mėsim."
Mire se vini ne faqen tone Welcome to our page
"Allah commands justice, the doing of good, and liberality to kith and kin, and He forbids all shameful deeds, and injustice and rebellion: He instructs you, that ye may receive admonition."
The Holy Prophet (may peace of Allah be upon him) said: (The superstructure of) Islam is raised on five (pillars): The Oneness of Allah, performance of the Prayer, payment of Zakah, Fast of Ramadan, and Pilgrimage (to Makkah).
I Derguari i All-llahut,
sal-lall-llahu alejhi ue sel-lem,
ka thene:
'Islami ngrihet mbi pese(shtylla ): Ne te deshmuarit se nuk ka zot tjeter, perveē All-llahut dhe se Muhammedi eshte i derguar i Zotit, ne kryerjen e namazit, ne dhenien e zekatit,  ne agjerimin e Ramazanit dhe ne te vizituarit e Ka'bes'."


R A M A Z A N  - R A M A D A N   2021
PRAYER TIMES

 
   Day
  Fri
  Sat
  Sun
  Mon

  Tue
  Wed

  Thu
  Fri
  Sat

  Sun
  Mon

  Tue
  Wed
  Thu
  Fri
  Sat

  Sun
  Mon
  Tue
  Wed

  Thu
  Fri
  Sat

  Sun
  Mon

  Tue
  Wed

  Thu
  Fri
  Sat
  Sun 
  Dita
Xhuma
Shtune
Diel

Hene
Marte
Merkure
Enjte
Xhuma

Shtune
Diel

Hene
Marte
Merkure
Enjte
Xhuma
Shtune
Diel
Hene
Marte
Merkure
Enjte
Xhuma
Shtune

Diel
Hene
Marte
Merkure
Enjte
Xhuma
Shtune
Diel
TO ALBANIAN SCHOOL
Data
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ALBANIAN AMERICAN CULTURAL & ISLAMIC CENTER
“HASAN PRISHTINA”
106 Columbia Blvd. Waterbury, CT 06710 Tel(203) 755-0687